Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
2303
Tıklama
0
Öne Çıkarma
97-98 model audi a3 almak risk mi?
S
15 yıl (506 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

slm beyler, 2. el ilanlarda audi 3'ün eski kasa fiyatlarına baktım ve 15000-16000 civarına otomatik vitesli versiyonları gördüm ve açıkçası görüntü olarak fena değiller gibime geldi. Alacağım ilk araç olacağı için pahalı bişey alıp aileyi zora sokmamak istiyorum zaten doktor maaşları çok düştü.

istediğim özellikler aslında

-hatchback
-otomatik vites(veya tiptronik)
-kasa güzel olsun
-bu kadar eski olduğu için klima ve airbag

11000 civarına iğrenç bir polo almak saçma geliyor ama 14 yıllık araba yolda kalırsa n'aparım hiç bilmiyorum. İstesem bana Polo gti da alırlar tabii, ama gerçekten ucuz olması açısından a3 çok tatlı gibi. Ne dersiniz, acemi biri için risk midir?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
15 yıl (4792 mesaj)
Binbaşı

takipteyim bende cevapları merakla bekliyorum..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
15 yıl (2193 mesaj)
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: adil07

takipteyim bende cevapları merakla bekliyorum..



S
15 yıl (506 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Düşündüm biraz, metal paslanan bişey. Kafamda riski gittikçe artıyor.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
15 yıl (10389 mesaj)
Yarbay

Golf 4 alınır o paraya 98-99 model.Daha mantıklı bence.



N
15 yıl (5085 mesaj)
Yarbay

alma 15 milyara yazık motor ölüdür



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.