merhabalar, 5800 telefonumda v52 versiyon firmware vardır.
iki tane problemim var
ilki, ekranı çevirdiğimde ekran görüntüsü de dönüyor tamam fakat alarmları ertelerken ya da gelen aramaları reddederken çevirdiğimde bir işe yaramıyor. ikinci olarak, tuşlar kilitliyken bir arama geldiğinde ekranda kilidi aç a bastığımda kilit açılmıyor, illa ki yandan açmak gerekiyor.
bu problemleri nasıl çözebilirim? teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
herneyse bilyorum komik değil ama ne yapıım içimden geldi...senin sorulara gelicek olursak alarmı susturmak için elleini kullanmanı öneririm..ikincisi ise tuşlar kilitliylen arama geldiğinde ekranda cevapla yazan yere soldan sağa doğru sürükle olucaktır...
evet sürükleme işe yarıyor teşekkür ettim. fakat aramaları ya da alarmı susturuken ne yaparsam yapayım olmuyor. yazılımsal bir problem midir acaba ? sensör çalışıyor ki anglemeter falan gibi uygulamalar problemsiz çalışıyor.
iki tane problemim var
ilki, ekranı çevirdiğimde ekran görüntüsü de dönüyor tamam fakat alarmları ertelerken ya da gelen aramaları reddederken çevirdiğimde bir işe yaramıyor.
ikinci olarak, tuşlar kilitliyken bir arama geldiğinde ekranda kilidi aç a bastığımda kilit açılmıyor, illa ki yandan açmak gerekiyor.
bu problemleri nasıl çözebilirim? teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.