Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
835
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Turkcell Fatura sorunu
H
15 yıl (440 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Türkcell deyken kesim tarihi ayın 10 ve 13 den sonra faturam beli oluyordu,son ödemede ayın 20 siydi,ayın dokuzunda vodafoneye taşıdım,ayın 13 debeli olması gereken faturam halen yok,ama kesin var olduğunu biliyorum,acaba ben hatımı vodafoneye taşıdığım için bana br iyilik mi düşünüyor olabilirmi...!

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
15 yıl (7991 mesaj)
Yarbay

Geçiş yapıldığı için faturanın gelmesi 30-50 gün arası sürebiliyor. Turkcell faturanı unutmaz merak etme. :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.