Arkadaşlar bir arkadaşım geçen gün rahatsızlığı yüzünden okula gidememişti ve hastaneden 2 günlük rapor almıştı ve bu raporu şimdi bulamıyoruz kayboldu. Tekrardan aynı tarihli raporu nasıl çıkartabiliriz yardımcı olurmusunuz çok önemli
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
protokol nosu hastanede kayıtlıdır zaten. hemen yenisini yazarlar. önemli olan o kağıt değil. verdiğileri protokol nosu. alacağın yeni raporda kayıp olanla aynı no ya sahip olacağı için doktor "açısından iki raporu ayrı ayrı kullanma çakkalığı" riski yok.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.