Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
568
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tramer'de aynı şasi noya sahip aracın iki kişiye ait poliçesi var
H
16 yıl (40 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Selamlar,

Geçen hafta doblo araç aldık. 2 gün önce hayat boyu fiat sistemine kayıt olmak istediğimde araç sahibi ben görünmüyormuşum, faturayı faxlayın dediler, yarın faxlayacaktım. Esas şok eden konu az önce karşıma çıktı.
Tramer üzerinden zorunlu trafik sigortası sorgulamasını araç şasi no üzerinden yaptım, aynı şasi noya sahip 2 adet poliçe çıktı. Birisi bana ait, birisi de başkasına ait. Motor ve şasi numaraları iki poliçede de birbirine uyuyor. Ruhsat işlemlerinde falan sorun çıkmadı. Nasıl oluyorda aynı şasi noya sahip araca işlem yapılıyor şaştım kaldım. Bu konu hakkında fikri olan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hava-cıva -- 19 Ocak 2011; 0:21:44 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.