Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1451
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bad Company 2 server ve punkbuster sorunu
C
16 yıl (253 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Bc2 yi steam üzerinden yeni aldım. oyunu indirdim kurdum. ama oyuna girip server browser kısmından serverları arattığımda uzun bi süre bekliyorum ve sonra ea serverlarıyla baglantımın koptuğuyla ilgili bi uyarı cıkıyor.

daha sonra internetten biraz araştırdım ve sorunun punkbusterla ilgili olabileceğini görüp punkbusterı güncelledim ama hala aynı sorunu yaşıyorum.

server browser kısmında oyun aratırken punkbusterı X olarak işaretlersem server bulabiliyor. sorun punkbusterda sanırım ama bi türlü çözüm bulamadım.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



C
16 yıl (253 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

şimdi başka bir şey farkettim punkbusterlerı serverları buluyor ama ranked olan serverları bulamıyor. sorun ne olabilir acaba



T
16 yıl (3379 mesaj)
Yarbay

bu adresteki zımbırtı ile punkbuster'ı manuel güncellmeyi deneyin:

http://www.smokers.dk/punkbuster.htm


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
16 yıl (253 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

punkbusterı güncelledim. ranked olmayan serverlarda rahatça oynayabiliyorum ama dediğim gibi ranked serverları aramaya kalktıgımda bile bi sonuç elde edemedim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
16 yıl (253 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

yeni bi gelişme daha oldu sorunumla ilgili. arkadaş olarak eklediğim insanlar ranked serverlarda oyun oynarken giriş yapabiliyorum o serverlara.

tek sorun search kısmında sanırım. benzer sorun yaşayan ya da çözüm hakkında fikri olan yok mu



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.