Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
687
Tıklama
0
Öne Çıkarma
aktivasyon sorusu
A
15 yıl (587 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Almanyadan gelme simlocklu 4.1 verisyonlu bir iphone 4 aldım ve unlock çıkmasını bende bekliyorum. daha önce çok az kullanıldığı için ayarlardan iphone sıfırla menusunden tüm ayarları sıfırla dedim ve yaptı şimdi ise no sim card installed diyor. aktivasyon işlemi için şimdi almanyadan vodefondan alındıgı için alman vodefon sim kartımı takıp aktivasyon yapmalıyım. yoksa başka çaresi var mı ?
teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



R
15 yıl (17 mesaj)
Onbaşı

Aktivasyon falan gerek kalmıyor kardeş benimde öleydi unlock için önce bir jailbreak hazırlanıyor ve onun sayesinde önce ondan kurtuluyosun yani kart falan bulmana gerek yok sen sadece iphone 4 için unlock bekle , söylenenleri yap halledersin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl (587 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Raphaell kardeş teşekürler ama ben şunu soruyorum. Hada önceden telefonu sim kartsız yani ipod olarak açabiliyordum ama şimdi, aktivasyon ekranında kaldı. itunese bağlayın işareti çıkıyor ben bu durumda unlock çıktığında o ekranı geçemediğim için sorun yaşamıyım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
15 yıl (739 mesaj)
Yüzbaşı

o zaman ya üniversal kart bulup yapacaksınız ya da jailbreak yaparsınız bu şekilde hacktivation yükleyerek çözersiniz sorunu



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.