Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
971
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Garip Bir Püskürtme Sorunu
M
15 yıl (1170 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Herkese merhaba!

Garip bir püskürtme sorunu yaşıyorum. yardımlarınızı bekliyorum.

fotoğraf basıyorum. en iyi foto modunda parlak A4 foto kağıdı kullanıyorum. baskının başladığı ilk 2 parmaklık kısımda bir veya iki renklerin püskürtmediğini gösteren alak bulak garip renkli bir kısım oluyor. fotonun devamında çıktı sorunsuz devam ediyor. püskürtme denetimi yapıyorum sorun görünmüyor kafa temizleme yapıyorum aynı sorund evam ediyor. birkaç a4 yazdırdım hep başlangıçtaki iki parmaklık kısımda bu sorun oluyor. bu sorundan önce 10-15 sayfa a4 yazdırdım, onlarda böyle değil de tüm resim boyunca çizgi halinde belli olan eksik renk belirtileri vardı.

yazıcı yeni, epson sx110. kartuşlar dolan kartuş. yazıcıyı ilk kullanınca direk dolan kartuşları taktım. orjinaller duruyor.

bunun nedeni ve çözümü konusunda yardımlarınızı bekliyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbbilici -- 14 Kasım 2010; 20:41:38 >

T
15 yıl (8 mesaj)
Er

sizin yazıcı progleminiz yok kullandığınız mürekkepten kaynaklanan
bir sorun yaşıyorsunuz
bu konuyu tonerbilisim le görüşmeniz gerekir sorunu yerinde çözüyolar
kolay gelsin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.