Merheba arkadaşlar Elimde M2NPV-MX DDR2 anakarta sahip bir bilgisayar var.İşlemcisi AMD Athlon 64 işlemciye sahip. Fakat işlemci bozuldu bende cpu destek listesinden bakarak (http://www.asus.com.tr/product.aspx?P_ID=yjN4AeiHqvcZzqJw) AMD Athlon II x2 255 3,1 ghx true dual core (64 bit desteği var) işlemci aldım .Fakat bir türlü çalıştıramıyorum.Biosu sıfırladım ama gene olmadı .Rica etsem yardımcı olurmusunuz. İyi günler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
son biosu yukleyemeden islemcin bozulduysa simdi yeni islemciyle calismamasi normal.her ne kadar destekler gorunse de am2 anakart oldugu icin ht ve nb hizlarini 2000 degil 1000 calistirir.islemciden tam performans alamazsin kisacasi.islemciyi degistirmisken 150 liraya bir de ddr2 anakart al bence elinde yeterli ddr2 ram varsa.yoksa ddr3'e de gecebilirsin ama o anakartta o islemci yazik olur.emanet bir islemci bulup bios updatesini yapip calistirinca bu ne bicim 550 demeyeceksen sorun yok o ayri.
ekleme yeni anakart alirsan x4 yapma sansin da var o anakartta yok.bahsettigim anakart bu:
Elimde M2NPV-MX DDR2 anakarta sahip bir bilgisayar var.İşlemcisi AMD Athlon 64 işlemciye sahip. Fakat işlemci bozuldu bende cpu destek listesinden bakarak (http://www.asus.com.tr/product.aspx?P_ID=yjN4AeiHqvcZzqJw) AMD Athlon II x2 255 3,1 ghx true dual core (64 bit desteği var) işlemci aldım .Fakat bir türlü çalıştıramıyorum.Biosu sıfırladım ama gene olmadı .Rica etsem yardımcı olurmusunuz. İyi günler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.