ben bil. arkadastan 2. el olarak aldım recovery programını kullanarak ilk gunku haline cevirdim sonra d deki resimleri filan silmek için d yi biçimlendirdim sonra 2 3 gun sonra tekrardan recovery yapmam gerekti ama bu sefer hdd deki kurtarma bolumu silinmiş olarak goruyur d yi biçimlendirdim ve saklı partitation ortadan yok oldu bunu nasıl gerei getirebilirim anladıgım kadarıyla bil. recoverysi d ile baglantılıymıs nasıl olabilir diger bil. da hep farklı yerdeydi.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.