Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
884
Tıklama
0
Öne Çıkarma
V kayışına su dökülünce kesilen fakat kayışı çıkarsan da gelen ses?
D
15 yıl (955 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. Cuma günü 2007 model 80000 kilometrede 1.6 TDCI Focus aldım. Aldıktan 3-4 gün sonra motorun sol tarafından, sanki her devirde birşeyler biryere sürtüyormuş gibi cıyk cıyk gibi bir ses geliyor. Hem yetkili hem de özel servise götürdüm. Serviste v kayışının üzerine su döktüklerinde ses kesildi. 10 dakika kadar hiç ses gelmedi. V kayışını söktük ve denemek için yenisini takmadan çalıştırdık yine ses gelmeye başladı. Sonra yeni kayışı taktılar ve ses hala devam ediyor. Yetkili servis triger kayışının değişmesi gerektiğini söyledi fakat bana 80000 km erken gibi geldi. Siz bu konuda ne dersiniz?


Yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



C
15 yıl (17948 mesaj)
Yarbay

kilometre düşürülmüş olabilir mi? bunun yanında aracın bakımları düzensiz yapıldıysa ya da fazla devirli kullanıldıysa da kötü gitmiş bir şeyler olabilir. trigeri set olarak değiştirmeyi düşünün. ama gidin parçalarını kendiniz alın, bildiğiniz güvendiğiniz bir ustaya değiştirin. hem de 3'te 1 fiyatına. kafanız da aracınız da rahatlamış olur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.