Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
10255
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Emniyet müdürlüğü ehliyet randevusu için başka bir şube seçebilir miyim?
M
16 yıl (222 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

İstanbul'un Avcılar ilçesindeki sürücü kursuna gidip sınavları geçerek dün ehliyet almaya hak kazandım. Avcılar emniyet müdürlüğünden randevu aldım fakat 40 gün sonrasına verdiler. Ama ben Zeytinburnu ilçesinde oturuyorum Zeytinburnu ilçesindeki bana yakın olan emniyet müdürlüğünden randevu alsam 20 gün sonra ehliyet elime geçecek ama kurs olmaz diyor, biz Avcılar emniyet müdürlüğüne bağlıyız diyor. Kurstan biraz şüpheliyim, bu işin oluru nedir neden başka ilçedeki emniyet müdürlüğüne gidemiyorum?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtasci -- 20 Eylül 2010; 14:39:32 >

M
16 yıl (222 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

S
16 yıl (10937 mesaj)
Yarbay

sürücü kursunun bağlı bulunduğu emniyet diye biliyorum ben de


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
16 yıl (1 mesaj)
Er

randevu uygulaması saçmalıktan başka bir şey değil ne demek 30-40 gün sonraya gün vermek kafamı buluyor bunlar vatandaşla?
başka ilçe emniyet müdürlüğünden almamak niye ?
mağdur olduk askere gidicem aralıkta aralık 2010 a kadar randevu yok bu nasıl iş?
askerden geldikten sonra yeniden sabıka kaydı yeniden sağlık raporu koşturucaz he bi de yeniden başımıza adet getirmezlerse inşallah alırız.

LÜTFEN VATANDAŞLAR GEREKLİ YERLERE GEREKLİ ŞİKAYETLERİ YAPALIM SESİMİZ ÇIKSIN AZICIK.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
16 yıl (222 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

45 gün bekledim, sabrettim, ehliyetime kavuştum. Parmak izimi almaları 5 dk, evraklara bakmaları 5 dk toplam 10 dk sürdü işlemlerim. Yoğunluk falan da yoktu. Bir hafta sonra gel ehliyetini al dediler. Ehliyeti basmak bile bir hafta sürüyor. Devlet dairesi işte kimi kime şikayet edeceğiz ki..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtasci -- 16 Kasım 2010; 18:18:27 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl (2172 mesaj)
Binbaşı

Yaklaşık 4 aydır Bahçelievler emniyet müdürlüğünden randevu alamadım acaba kontajyanları 2-3 kişi mi diye merak ediyorum. Sadece buradan mı almak zorundayım ben? Eğer öyleyse ehliyet alamayacağımda ne zaman randevu almaya kalksam hep dolu diyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
13 yıl (25649 mesaj)
Yarbay

Ben direksiyon sınavından 1 ay önce randevu almıştım o yüzden sıkıntı yaşamamıştım. Hocamın tavsiyesi üzerine tabi yoksa düşünemezdim bunu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.