Merhaba, 2011 aralik donemine kadar tecilim mevcut. Fakat bu ay icinde bozdurup aralika gitmeyi planliyorum, biryandan da yurt disinda ise girme durumum var. Bu isten haber bekliyorum. Bu durumda tecilimi bozdurduktan sonra is konusunda bir gelisme olsa yurt disina cikmam ve ise girmem konusunda bir sorun olurmu? Yoksa bozurdukan sonra her turlu gitmek zorundamiyim?
Tesekkurler...
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
2011 aralik donemine kadar tecilim mevcut. Fakat bu ay icinde bozdurup aralika gitmeyi planliyorum, biryandan da yurt disinda ise girme durumum var. Bu isten haber bekliyorum. Bu durumda tecilimi bozdurduktan sonra is konusunda bir gelisme olsa yurt disina cikmam ve ise girmem konusunda bir sorun olurmu? Yoksa bozurdukan sonra her turlu gitmek zorundamiyim?
Tesekkurler...
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.