ikinci el aldığım olyimpus sp-320 makinama sıfır olarak gp2700pil aldım ama piller tam şarzlı iken 25-30 fotograf anca çekebiliyorum daha önce hp m417 makinam vardı ve eskiyince daha cabuk pil bitirmeye başladı eski makinalarda bu tip sorunlar ortaya çıkıyormu?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
daha önce hp m417 makinam vardı ve eskiyince daha cabuk pil bitirmeye başladı eski makinalarda bu tip sorunlar ortaya çıkıyormu?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.