evet başlıkta yazdığı gibi avea 30 tl karşılıgında 8 gb satıyorum oyunu bırakıyorum. önce kontr sonra gb şeklınde olacak. ılgılenenler pm den msn lerını versınler. kontrun gonderılecegı numaranın son 3 hanesı 092 şimdiden yazayımda guvenlık açısından .
not : konu doğru yerdedir inş
2.not :D : gb yı 8 e çıkardım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
kime. banaysa numaramı vercem zaten oda yetersızse burda guvenılır bırınden aracılık ısterız ben gb yı aracıya verrım tl gelınce verır gb yı bılmıyorum ya gb satmak ta sıkıntıymış pot event yapacam bu gıdşle :D
not : konu doğru yerdedir inş
2.not :D : gb yı 8 e çıkardım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 60kc3 -- 28 Haziran 2010; 16:40:04 >