Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
807
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Internet Explorer ve MSN çalışmıyor.
K
16 yıl (99 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Nedenini bilmiyorum. İnternet Explorer ve msn çalışmıyor windows güncellemiyor. Ama mozilla firefox çalışıyor. internet expç hata mesajı bile vermiyor beyaz ekran kalıyor. Msn açılırken sistem dosyası, proxy sunucusu, ve anahtar bağlantı noktaları nda hata veriyor. bazı dosyalar zarar görmüş olabilir diye düşünüyorum. windows xp kullanıyorum iexplorer ım en son sürüm. sorunu nasıl düzeltebilirim?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koche01 -- 24 Mayıs 2010; 5:06:00 >

K
16 yıl (99 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

yok mu ya cevap veren? önerisi olan


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
16 yıl (23149 mesaj)
Yarbay

Sisteminizin zararlı yazılımlardan dolayı kayıt defterinde bozulmalar olmuş veya zararlı yazılımlardan dolayı Ağ Bağlantılarınıza (internet vb) erişimi kısıtlı hale getirmiş olabilir.

Combofix ve Avira Antivir adlı yazılımlarla bir güzel taratın sisteminizi...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
16 yıl (6447 mesaj)
Yarbay

Kımıl zararlısı sorunu... Malware girmiş. HiJackThis bu sorunu çözüyor. Kullanımına ilişkin teferruatlı bilgiyi forumda bulabilirsiniz. Kolay gelsin.



K
16 yıl (99 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

HiJackThis beni aştı da combofix halletti sağolun



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.