Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
964
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Büyük Kaptan, Arda Turan!
D
16 yıl (1225 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Adamın oyundan çıkarkenki suratını görünce tüylerim diken diken oldu, benim gözlerim doldu. Kim bilir kendisi neler hissetmiştir. Tribünlere de manidar bir bakışı vardı.

Arda'ya neden tepki gösterildiğini bir türlü kafam almıyor arkadaş. Bu adam bütün sezon canını dişine taktı. Ligin ilk dönemi zaten kasıp kavurdu. Sonraki dönemde hani o çok yetersiz dediğimiz fiziğiyle gitti santrofor oynadı, Ujfalusi'lerle mücadele etti, sakatlıkları problem etmedi. Hadi herşeyi geçtim adam kaptanımız ya, biraz saygısı olur insanın. Ama yok abi. Cidden haketmiyoruz bu tarz futbolcuları.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
16 yıl (15510 mesaj)
Yarbay

2 sene Lincooon lincoon diye bağıranlar Arda'yı ıslıklıyor.



R
16 yıl (19830 mesaj)
Yarbay

Menajerine direktif verip şimdiden transfer görüşmelerine başlasın.
Bu sezon tartışmasız takımın en iyi performans göstereni gördüğü muameleye bak.

Her başarı cezasız kalmaz, bugünde bunun en büyük örneğini gördük.



Q
16 yıl (9528 mesaj)
Yarbay

Bizim Türk milleti işini iyi yapanı sevmez, hep çalışan çabalayan ama başaramayıp üzülen adam ister o tipleri sever (Bkz: Guiza)


Bu mesaja 2 cevap geldi.
Y
16 yıl (224 mesaj)
Onbaşı

2 sene boyunca lincoln diye bağırınız , o şerefsze sevgi gösterileri yaptınız . şimdi büyük kaptana yuhlama ... helal olsun be . ne denirki... YÜRÜYEDUR ARDA TURANIN YANINDADIR...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
16 yıl (18087 mesaj)
Yarbay

N
16 yıl (30589 mesaj)
Yarbay

Gözler doldu harbiden. yazıklar olsun Arda'yı ıslıklayanlara...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
16 yıl (2186 mesaj)
Binbaşı

yaziklar olsun tv basinda utandim böyle rezil taraftar olamaz



S
16 yıl (702 mesaj)
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Bizim Türk milleti işini iyi yapanı sevmez, hep çalışan çabalayan ama başaramayıp üzülen adam ister o tipleri sever (Bkz: Guiza)

O yüzden mi ağlattılar Guiza'yı ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.