Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
938
Tıklama
0
Öne Çıkarma
microsoft visual c++ runtime library virüsü
E
16 yıl (60 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar uzun zamandır bi problemle uğraşıyorum ancak her yolu denememe rağmen çözemedim. Bilgisayarımda ufak bi virüs vardı sadece gizli klasörleri göstermiyordu ancak daha sonradan codecle açtığım videolarda microsoft visual c++ runtime library hatası alıyorum. Fm oyunundada aynı hatayı veriyordu. Netten araştırdım ve bunun virüs olduğunu öğrendim. Avast virüs programını kurup virüsleri temizlemek istedim ancak setup'a tıkladığım an pc reset attı. güvenli modda denedim ancak güvenli moda girmedi bile. Sonunda format atıp bu sorundan kurtulmayı denedim . Format attım ancak aynı sorunlar devam etti. En son çare olarak kaspersky antivirüs 2010 yükledim program kuruldu ancak kullanamıyorum açılmıyor hiç bi şekilde. bi önceki sürümü yükledim yine açılmadı . norton yükledim onuda açmadı . avastı zaten setupa tıklar tıklamaz pcyi resetliyor. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum lütfen yardımcı olun.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



E
16 yıl (60 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Aloooo kimse yardım etmicek mi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.