Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
408
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HD 5750 alacağım ama ?
U
16 yıl (35 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

merhaba beyler dediğim gibi 5750 almak istiyorum multi pes10 oynamak için. 2.pc olarak elimde p4 3.0 ht sanal çift çekirdek 1gb 533mhz ram 6200le bir sistem var.pes10u medium ayarda ancak 800*600 oynatabiliyor monitorde 19" olduğu için zevksiz oluyor oyun için.bu sistemi yaklaşık 2 ay içerisinde yenileyeceğiz ama diyorum ki şimdiden güzel bir kart alayım sonra yeni sisteme entegre ederim.merak ettiğim boyle bir kart bu sisteme nasıl bir getiri sağlayabilir ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



J
16 yıl (39307 mesaj)
Yarbay

6200le'ye gore cozunurluk getirisi olur kesinlikle ama oyunu bilmiyorum ne kadar ram ister islemciye yuklenir mi vs.. bence rami 2gb yapsan iyi kotu isini gorur yalniz islemciyi degistirmeyeceksen 4670 alsan da olur ama islemciyi de degistireceksen 5750-5770 neden olmasin simdiden alabilirsin tam randiman olmaz, sistemi degistirince guzel olur monitoru 22" bile yapsan isini gorur.4870'e ki dedigin karttan biraz daha iyi 1.9 ghz x2 islemci taktim 30-40 fps verdi, ayni aleti 3 ghz yaptim 100-120 fps verdi ama 30-40 fps ile de oynanir yani fark gorursun 6200le'ye gore.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.