Turkcell'in HTC kampanyasından yararlanmak için faturalıya geçeceğim ama birkaç soru var aklıma takılan. Ona göre kontratlı veya kontratsız seçim yapacağım.
Faturalıda sabit ücret olayı var mı? Mesela ben hiç kullanmasamda belli bir miktar ödeyeceğim mi?
Eğer böyle bir sabir ücret varsa; Atıyorum 10 TL sabir ücret var. Ben 15 TL lik konuştum.
Ödeyeceğim ücret 15 TL mi yoksa, 10+15= 25 TL mi ? Yani 10 TL yi geçene kadar mı sabit, yoksa o sabit ücret hep varda kullandığım kısım üstüne mi ekleniyor?
Teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Turkcell'in HTC kampanyasından yararlanmak için faturalıya geçeceğim ama birkaç soru var aklıma takılan.
Ona göre kontratlı veya kontratsız seçim yapacağım.
Faturalıda sabit ücret olayı var mı?
Mesela ben hiç kullanmasamda belli bir miktar ödeyeceğim mi?
Eğer böyle bir sabir ücret varsa;
Atıyorum 10 TL sabir ücret var.
Ben 15 TL lik konuştum.
Ödeyeceğim ücret 15 TL mi yoksa, 10+15= 25 TL mi ?
Yani 10 TL yi geçene kadar mı sabit, yoksa o sabit ücret hep varda kullandığım kısım üstüne mi ekleniyor?
Teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.