Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
605
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tavsiye lütfen?
C
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Selam arkadaşlar, bi konu vardı ben işin içinden çıkamadım, sizlere danışaym dedim...
Beni bugun kuzenim aradı; hafif ucuz ticari araca ihtiyacı olduğunu ve adı DFM olan çin malı küçük ticari araçlardan almayı düşündüğünü söyledi. (ARaç damacana su, ve kömür taşıyacak, yani evlere servis yapacak)
Ayriyeten bir adet de fırına ekmek dağıtımı için almayı düşündüğünü söyledi...
Benden rica ettiği için Adana'daki distribütör olan Dörtler'e gittim ve inceledim... ARaç son derece basit ve kalitesiz, yani benim içime pek sinmedi...(Fiyatı 14BİN lira, 1300 cc benzinli)
Sizden istediğim daha mantıklı bir tavsiyede bulunmanız ya da bununla aynı ayarda olup başka marka alternatifler var mıdır bildiğiniz? bunları benimle paylaşırsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkür ediyorum... Hayırlı forumlar!...



C
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Ticariciler neredesiniz yahu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
14 yıl
Yarbay

O tarz bır araca 13-14 bın vermek mantıklı sayılmaz bana kalırsa. 2. elden temız bır suzukı carry bulun o daha saglam olur bana kalırsa. Senelerdır gezerler trafıkte patır kutur. 5-6 bınlıraya bulursunuz tahmınen.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Ronnie saol, ilanlara baktım biraz, DFM'lerden daha iyi duruyor, peki bunların 0'ı var mı, yani hala üretiliyor mu?Ya da en son ne zaman üretilmiş?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl
Yarbay

sıfır diyorsam bişey demem ama 2,elde mitsubishi L300 alırsınız 2006 panel o paralara 2sürgülüdür suda taşırsın kömürde taş gibide arabadır ama temızını bulmanız gerekır ...

TİCARİCİLER HER DAIM BURDE DİGER ADRESLERI İSE IMZAMDA

SAYGILARIMLA IYI FORUMLAR


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşım sakın bu dfmlerden almasın kuzenin. Hayır yazık günah vereceği paraya. Bu araçlar türkiyeye ilk geldiğinde incelemiştim. Kesinlikle alınacak bir araç değil. Hatta şöyle diyeyim motor kısmı koltuğun altındaydı yanlış hatırlamıyorsam. Akü falan şoför koltuğunu kaldırınca görüyordunuz. Ki o zaman 11 12 bin liraydı (aklımda kalan meblağ). Onun yerine başka araçlar baksın. Eğer sıfır ikinci el farketmezse ikinci el alsın. En azından daha iyi bir araç olur. Tabi aracın kalitesi güvenliği önemli değilse sadece taşısın getirsin götürsünse tabii ki alabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Eyw arkadaşlar, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim... Ama bizim kuzen ille de çarptıracak bakalım parayı bu arabaya.... Allah pişman etmesin...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
14 yıl
Yarbay

Aziz in söylediği gibi Mitsubishi ya da Hyundai nin panelvanlarından veya Suzuki Carry/Jimmy tarzı birşey daha mantıklı olur bence de ...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.