slm. bilgisayarda win98 kurulu ve açılışta "windows koruma hatası sistemi yeniden başlatmak için bir tuşa basınız" şeklinde bir hata çıkıyor. windows u güvenli kipten başlattım yine aynı sorunla karşılaştım. hiç bir şekilde açamadım sistemi sorunum nerededir yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler...
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
bilgisayarı cd rom desteğiyle aç komut sistemi gelince scanreg yazıp enter a bas bu olaydan önceki tarihi seç ve ardından o tarihe tekrar yükle sorunun çözülür.
arkadaşlar ben bu dediğinizi yapmadan önce bilgisayara format atıp sistemi yeniden kurmayı denedim fakat format atılması sırasında bozük küme olduğu ve bunların düzeltilmeye çalışıldığını gösteren bir mesaj aldım. sistemi kurmaya devam ettim format atma işleminden sonra, fakat windows kurulamadı. acaba diskimde bad sector mü var. varsa ben bunu düzeltebilirmiyim?
arkadaşlar zaten fdisk yaptıktan sonra format attım. problem harddiskimde mi yoksa ram de mi? ram de ise format sırasında bozuk alan bulundu düzeltiliyor şeklinde bir mesaj alırmıyım?
ram problemi kendisini win kurulumunda yada varolan sistemde belli eder. fdisk ve formatta problem çıkarmayabilir. diskin bad sector içeriyor o yüzden fdisk+format dedik.. şimdi büyük ihtimalle bad kısımlar imlenmiştir. sen ram değiştir ve win kur..
scanreg le geri alamazsın bence ben daha önce denedim yine veriyor en sağlamı yedek al windows kur zamanla tekrar çıkabilir hdd ni bad sectör taramasından geçir
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.