Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
423
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Şişli Endüstiri Meslek Lisesi Okuyan Varmı ???
Q
17 yıl (64 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Ben Buraya Transfer Olucam .. NASIL Yerdir ? Eski Seyrantepe Lisesi Gibi Olmasında sınıfta sigara,sıraları çalıp eskiciye satma,derste ayıp videolar..

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
17 yıl (1970 mesaj)
Yüzbaşı

Ben sanayi mah. büyüdüm halada ordayım seyrantepeyi iyi bilirim şişli end.mes.de okudum ama ben 2002 mezunuyum. Ülkücüler idare ediyordu okulu, okul bayağı büyük alan içerisinde arka taraflarda kızla işini görende oluyordu sigara içende oluyordu sigara satanda oluyordu. Kısaca ne ararsan mevcuttu ama şuan nasıldır düzelmişmidir kötüyemi gidtmişdir bilmiyorum.



Ş
17 yıl (2799 mesaj)
Yüzbaşı

sen sıraları değil ama parfümleri çal çok daha iyi


Bu mesaja 2 cevap geldi.
Q
17 yıl (64 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Tamam kardeşim hatırlatma..

Bu ARADA Konu Silinsin Menzun Olmuş birinden duymak iyi oldu..



I
17 yıl (2911 mesaj)
Yüzbaşı

Orayı da mı soyacaksın
Yine konu açacaksın değil mi ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.