Alalı 2 saat oldu cihazı fakat, kontör yiyor internette gezince. Wi-Fi'yi açtım, hatta belirten sinyal de yukarıda. Fakat ücretsiz App'leri falan indirince kontör gidiyor. sorun ve çözümü nedir arkadaşlar, yardım edin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
"Aylarlar -> Genel -> Ağ -> Hücresel veri ağı" menüsü altındaki APN ayarlarında bulunan "internet" yazısını "interne" olarak değiştirtirseniz şebeke üzerinden internet bağlantısı kesilecektir. Aktifleştirmek için de eski haline getirmeniz yeterli.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.