Arkadaşlar ben çok kötü bir hata yaptım sorum şu benim daha öncehttp://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=178 bu kartı almıştım. Bir senedir kullanıyordum. Bir türlü bu kartın benzerini bulamamıştım. Geçen gün inventusta buldum diye hemen aldım ama aldığım modelhttp://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=215 buymuş şimdi evde denemek istedim bu seferde anakartım problemli çıktı slı destekli anakartım crossifire yapamadım sorum şu bu iki ekran kartına crossifire yapabilirmiyim eğer yaparsa bir anakart alacağım eğer olmassa artık donanım işini bırakacağım. i. Üstatlar bir bakın bakalım bir cevap verin ona göre anakart alacağım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.