Creative SOUND BLASTER LIVE 7.1 almayı düşünüyorum. AVER TV STUDIO 203 tv kartım var. Onboard ses kartıyla tv den ses almak için 5+1 'e bağlı girişlerden birini çıkarıp tv kartının jack'ını bağlamak ve ses kartının ayarlarında 2 hoparlörü seçmem gerkiyor. Her tv açılışında aynı eziyet. Bu kartı aldığımda hem 5+1 kolonları hemde tv kartının kablosunu aynı anda bağlayabiliyormuyum. Yani kısacası kablo sök tak, hoparlör ayarı seç işkencelerini yaşamadan direk tv den ses alabilecekmiyim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.