bnde aynı sorunu 2ay önce yasadım bndede megane coupe war bnde yerine susturucu taktım bilen marka gayet memnunum sanırm 80e taktırdım.ama diosan bn cevreye zarar vermem o zmn parana kıyıp alcan matay marka katalizörü.
arkadaşlar dün matay egsoz cuya gittim. katalizörün içi boşalmış yani kendi kendine içindekiler kırılıp egszodan çıkmış. arabayı aldığım değiştirmemiş zor söktüler orjinalmiş.
matay marka 350 tl ye taktırdım. arkadaşlar kulaklarım emin oldu. araba rahatladı yahu. eğer içini boşaltacaksanız sakın boşaltmayın. gidin matay katalizör taktırın. 2 yıl garantili.
2004 clio sedan K7J motor aracım var matay katalizör ile değiştirmeyi düşünüyorum. katalizörün içi boşalmış çok ses yapıyor. seysanegzos(matay) online satış için aradım ama çift müşürlü ve tek müşürlü diye iki çeşidi varmış. onlar yardımcı olamadı. cliolarda iki farklı çeşidinde kullanıldığını söylediler.. matay katalizör taktıran arkadaşlar siz hangisini taktırdınız.
Bunların Çelik ve seramik olanı varmış galiba aynı sorun şuan bende var bi egzozcuya gittim arka susturucuya kadar gelmiş parçalar susturucu da değişmesi lazım dedi 700 lira fiyat çıkarttı.
2003 model clio 1.4 8v authentique.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.