Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
705
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Acil MS Money Backup Sorunu
H
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ödemelerimi takip etmek için MS Money kullanıyorum. Kullandığım version düşük MS Money 3.0.
Geçen gün yeni bir girdi girmek için herzamanki gibi programı açtım. mny uzantılı dosyamı yükledim açıldı sonra mavi ekranla karşılaştım. Bilgisayarımı yeniden başlatığımda tekrar money progrmını açtım ama bilgilerimin bulunduğu dosya kullnılıyor dedi. kapatıp bir daha denedim. Bu sefer de mny uzantılı dosyam için "corrupted or not a msmoney data" hatası verdi. Dosyanın yedeğini aldım ve repair dedim bu sefer bana dosyamın password korumalı olduğu hatası verdi ve tamir etmedi. Halbuki ben hiç password koymamıştım.
Netten bir kaç repair eden program indirdim hepsi pasword korumalı diyor. Hatta Ms money 2005 ve 2007 yi indirdim ve kurdum şu password olayını geçemedim. Password boş da olamazmış. Hiçbir şekilde bilgilere ulaşamadım.Klasörde mn3 ve mbf uzantılı dosyalarda var onları denedim olmadı.

Fikri olan varsa bir yardım. En azından mny mn3 veya mbf uzatıları msmoney haricinde hangi programlar açar? Diğer ofis Programları açmıyor.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.