Arkadaşlar Diviks arşiv için kullanıyordum. Sonuçta 1000 filme yaklaştım. Mecbur olduğum için kullanıyorum. Neyse temzilik nedeniyle format attım. Diviksi kurdum. Hata veriyor. Hatanın jpeg olanı koydum. Film eklemeye çalıştığımda bu hata veriyor. Oysa başka bilgisayarda diviks sorunsuz çalışıyor.
Ayrıca MDAC 2.8 RTM kurarken de hata veriyor. "Windows versiyonuyla uyumsuz hatası veriyor. " Acaba bu mdac ile ilgilimi?
Ayrıca MDAC 2.8 RTM kurarken de hata veriyor. "Windows versiyonuyla uyumsuz hatası veriyor. " Acaba bu mdac ile ilgilimi?
Bu konuda bilgisi olan var mı?
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.