Arkadaşlar merhaba Araba almaya sonunda karar verdim ama söylediğim iki seçenek arasında kararsız kaldım. ikiside fiyatlarına göre iyi arabalar. Hyundai accent 10000 tl civarı toyota corolla 11000 tl. Toyota sağlamlık ve kalite yönünden daha kaliteli diye düşünüyorum ama 99model corollalar sizinde bildiğiniz gibi tip olarak biraz kayık. Accent de ona göre daha gösterişli duruyor. İkisi arasında bir karar veremedim. bu konuda görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim. Aşağıya da linklerini koyuyorum. Hyundai Accent 1.3 LX http://www.sahibinden.com/2000_model_hundai_accent_1_3_lx_orjinal-49WQQaXQQ13090482WQQpXQQdisplayitem
arkadaşım biri japon toyota dieri uzak doğu malı halk arasındaki değimi (gaz tenekesi) hyundai bence toyota yı tercih et çünkü japonlar almanlardan dahi kat kat az arıza çıkaran sağlamlıkta araçlar üretiyo ...
Yardımlarınız için çok teşekkürler. sizlerinde söylediği gibi toyota sağlamlık kalite açısından çok daha üstün fakat benim bu söylemiş olduğum corollanın tipi gerçekten biraz kayık. zaten onun içinde fiyatı baya düşük. acaba satarken çok sıkıntı yaşarmıyım. Üstte linkini koyduğum Hyundai den vazgeçtim çünkü hidrolik direksiyon değilmiş. Corolla hoşumada gidiyor aslında. Birde şu arabayı buldum. bu arabada hoşuma gitti. sizlerde yine bu arabayla corolla arasında tercihlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Hyundai accent 2000-2002 (milenium-ALLEGRO**) model geçen 1.3 MPI LX / 1.5 GLS ( GLS lerinde opsiyonelleri bulunmaktadır **Serisinde 1.5 lerde 16V 107 HP olan serilerini ısrarla tavsiye ederim. Konuştuğum ve tanıdığım taksici arkadaşlar "ben böyle bir motor görmedim" diyorlar.
Zira Hyundai, Mitsubishi Teknolojisi üzerine kurulmuş yolda bırakmama konusunda sorunsuz araçlar üreten dan bir dünya devi.
Öncelikle seçimlerinin güzel olduğunu belirtmeliyim.İkisi de güzel araç.Ama bana soracak olursan Toyota derim.1.3lt 2000 model aynı kasa bizde de vardı.300 küsür bin km.de idi ve motoru ilk günkü gibiydi.hiçbir memnuniyetsizliğimiz yoktu.Yol tutuş,konfor,performans v.s. Ancak vergisi 1.6 vergisi kadardı yanlış hatırlamıyorsam.Motor hacmi 1300den fazla olduğu için.
Şu an bi arkadaşımda var Hyundai 2001 model 1.3 yol tutuş ve yürürü güzel ancak konfor bakımından toyotanın aşağılarında. 1.6 corolla düşün bence.Memnun kalacaksın.Sanayi düşmanı arabadır
arkadaşlar zonunda söylediğim corolla yı aldım. 10900 TL ye aldım. bakalım nasıl olacak ama araba gerçekten çok temiz ne kadar yaktığını çok merak ediyorum. kullananlar varsa ne kadar yaktığını söylerlerse çok sevinirim.
Araba almaya sonunda karar verdim ama söylediğim iki seçenek arasında kararsız kaldım.
ikiside fiyatlarına göre iyi arabalar. Hyundai accent 10000 tl civarı toyota corolla 11000 tl.
Toyota sağlamlık ve kalite yönünden daha kaliteli diye düşünüyorum ama 99model corollalar sizinde bildiğiniz gibi tip olarak biraz kayık.
Accent de ona göre daha gösterişli duruyor. İkisi arasında bir karar veremedim. bu konuda görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim.
Aşağıya da linklerini koyuyorum.
Hyundai Accent 1.3 LX
http://www.sahibinden.com/2000_model_hundai_accent_1_3_lx_orjinal-49WQQaXQQ13090482WQQpXQQdisplayitem
Toyota Coralla 1.3 Terra
http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/1699428?MarkaModel=1999-TOYOTA-Corolla-1.3-Terra
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.