Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
1184
Tıklama
0
Öne Çıkarma
danger blok hakkında soru
S
20 yıl (658 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar linkini verdiğim bloğu almak istiyorum yanlız Fitting Size olan bölümde 1/2 olanı mı seçmeliyim yoksa 3/8 mi su soğutma sistemi olarakta thermaltake big water ve Coolermaster Aquagate ALC-U01-U2 kullanmaktayım.

https://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=150&cat=47&page=1



< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



S
20 yıl (658 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bana yardım edecek kimse yok mu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
20 yıl (8733 mesaj)
Yarbay

3/8 daha standarttır.

en azından 1/2 den ufak olduğu için daha kolay yönetirsin.

3/8 modelini al.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
20 yıl (850 mesaj)
Yüzbaşı

Öncelikli tercihin 3/8 standardından olsun.İlerde su soğutmayı değiştirirsen bağlantı elemanlarınıda değiştirebilirsin. İstediğin standarttaki bağlantı elemanını yada ölçüsünü kendi vericeğin bağlantı elemanını kullanabilirsin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csniper -- 27 Mayıs 2005, 17:31:23 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.