Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
1340
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayarda Sorun,WINDOWS XP yazisi geliyor öyle kalıyor.
C
18 yıl (181 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Grid oynarken kasadan ara ara çok hafif tık diye bi ses geliyor her ses gelişinde oyun 5-10 saniye donup kalıyor sonra kaldığı yerden devam ediyor. En sonunda dondu kaldı ardından mavi bir ekran geldi "fiziksel bellek" gibisinden başlayan baya bi uzun yazı vardı, 1 saniyede kaldı okuyamadım. Reser attı fakat açılırken bilgisayarda windows yazan yerde kalıyor, çok çok uzun süre bekleyince açılıyor ve o zaman da bilgsayar çok yavaş çalışıyor.

Bu sorun daha önceden de oluyordu fakat reset atmamıştı, yazılımsal olduğundan şüphelenip format atıyordum oysa atalı 1 gün dahi olmadı. Hızaşırtmadan kaynaklanabileceğini düşünüyorum fakat biostan eski ayarlara alsam da düzelmiyor, formattan atmaktan da bıktım

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



D
18 yıl (2029 mesaj)
Binbaşı

Yazılımsal olduğunu düşünmüyorum harddiskte sorun var gibi bad sector adını verdiğimiz probleme benziyor. Harddisk'e low format atmak bir çözüm olabilir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.