Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
360
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Virüs Programı
E
17 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim bir konu işinize yarayacagınızı düşüyorum.2 gün önce Bitdefender Total Security 2008 aldım.Şaşırdım bir virüs programından beklenenin çok çok daha fazlası.

Anti Virüs
Anti Spam
Güvenlik Duvarı
Veri Kontrolü
Ebebeyin Kontrolü ( En Çokta bunu sevdim kullacıya site ,uygulama veya anahtar kelime bazında kısıtlamalar koyabiliyorsunuz )
Ve son olaran Yedek ( Klasör veya disk bazında bilgisayarınızın yedeğini alabiliyor ,usb,cdrom veya diskinizde herhangi bir yere yazabiliyorsunuz.) Çalıştıgım kurum için araştırma yaptım. Kurumsal paketindede bu özelliklerin aynısı mevcutmus.Kutu ürününün bu kadar özellikleri olmasına ragmen sistemi hiç bir sekilde yormuyor.O yüzden çalıştığım kurumdada bunu kullanmayı düşünüyorum.

Total Security İndirme Linki =http://download.bitdefender.com/windows/desktop/total_security/final/tr/bitdefender_totalsecurity_2008_32b.exe

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren.Net -- 28 Kasım 2008; 9:16:51 >

G
17 yıl
Yüzbaşı

Bitdefender hakkında iyi yorumlar okuyorum genelde. Doğrudur, sanırım lisanslı aldınız? hayırlı olsun.
nod32 yada avast olmasın da :) kaspersky, symantec yada bitdefender dururken millet bunlarda ne bulur anlamam :P
edit:imla





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuiWan -- 28 Kasım 2008; 12:20:41 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
17 yıl
Yüzbaşı

2 yıldır nod32 kullanıyorum hiçbir virüs problemim olmadı. hatta işyerinde symantec endpointin bulamadığı virüsü temizlemişti. ben nod32 de çok şey buldum tam istediğim gibi bir virüs programı.

bitdefender hakkında bende iyi şeyler duyup kullanmıştım. gerçekten virüsleri güzel bulmuştu ama hiçbirşey yapmamıştı. makinama bulaşmasına izin vermişti.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.