Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
427
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Programlar Hakkında Küçük Bİr Soru
A
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar yaklaşık 2 aydan beri bir bilgisayar teknik servisinde calışmaktayım gelen bilgisayarlara bakıyoruz virüsler sistemi çökertmişse formatlıyor ve yeni sistem kuruyoruz ve bundan sonrada tekrar yeni sistem kurduğumuz için winrar,winamp,msn messenger, vb. gibi genel programlar falan kuruyoruz benim sorum şu ben bu programları kurarken biraz zorluk çekiyorum şu konuda arşivimde bu programları bulmam biraz zor oluyor bunun için küçük bir program yazıp bu programın içinde tek tıklama ile bu programların kurulumunu yapmasını istiyorum misal bunu bir program listesi gibi düşünün ben bu liste içinde winrar ı kurmak istiyorum bunum için sadece bu programın içerisinde bulunan winrar yazısına tıkladığım anda winrar'ın kurulumunun baslamasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim (elimde şu an programlama dili konusunda 2 adet dil var birisi Delphi 7 2ncisi ise Pascal bunların hangisini kullanarak bu sekilde küçük bir program yazabilriim acaba bu konuda beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum)Yardımcı olacak Arkadaşlara şimdiden çok tesekkür ederim...



A
16 yıl
Yüzbaşı

2 sini de kullanma

Autoplay Media Studio kullan. Yazılım ücretli ama tam senin aradığın cinsten. Alttaki konuda bulunan resim sana bişiler ifade eder.

http://forum.donanimhaber.com/m_25837885/tm.htm





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANUBIS -- 2 Eylül 2008; 0:03:37 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
16 yıl
Binbaşı

Evet autoplay media studio ile yapabilirsin. Başlangıçda zor geldi. Ama şimdi çok iyi kullanıyorum. Ben de portable türkçe aktivasyon gerektirmeyen sürüm var.İstersen upload edebilirim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
16 yıl
Binbaşı



Tanıtım:

CD'lere kaydettiğiniz programlara otomatik başlayan interaktif menüler ve sunumlar eklemek için mükemmel bir program.

Hazırladığı menülerin özellikleri:

-Çalıştırılabilir tuşlar
-Ses özellikleri
-Web linkleri
-Dosya yazdırma, görüntüleme
-Çoklu sayfalar oluşturabilme
Bunun yanında, video desteği, hazır galeriden seçim yapabilme, çoklu renk, yazı tipleri, ses desteği, tam ekran kipi, 1000 sayfaya kadar menü ekleme vb. özellikler programın diğer göze çarpan özellikleri.


Profesyonel menü hazırlamak isteyenler kaçırmasın. İyi çalışmalar.


http://rapidshare.com/files/141922875/AutoPlay_Media_Studio_7.1.100.rar

Not: Herhangi bir sorun olursa PM atman yeterli.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RC-1138 -- 2 Eylül 2008; 2:00:30 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

aga ben bu programdan bişi anlamadım ya


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Agalar ben bu programı denedim ama fazla hoşuma gitmedi tmm işimi görüyor ama yaptığım programın açılması çok uzun sürüyor bana altı üstü bi liste hazırlayacak



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.