Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
428
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ADSL ve 60 BİN ŞANSLI İNSAN
M
21 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

ADSL ha geldi gelecek derken .Bir de türk telekom ADSL ihalesinde 60 BİN PORT kullanıma açılacakmış.[jwdwn]

Yani arkadaşlar bu ne demektir .Kapan kapana demektir.Acele edin başvurunuzu yapın. 75 milyon nufusun yaşadığı türkiyede hadi bunların 1 milyonu internete bağlanmak isteyen kullanıcılar olsun.sen gel 60 bin port ver.Olacak iş mi bu şimdi..[pssd]

[stmd][stmd][stmd][stmd][stmd]



D
21 yıl
Çavuş

forumun bir topic'inde telsim in kablosuz internetinden bahsediliyordu eğer doğruysa ve hızlı davranırsa ve asdl ye alternatif de olursa bunlar ellerindede kalabilir. yani bana kalırsa. :)
Çünkü 2 yıldır vatandaşı sömürmekten ve asdl yi geciktirmeden telekom zefk alıyor sanırım.
bunlar onların başında paralanırda alternatiflerimiz artar inşallah.



B
21 yıl
Yüzbaşı

Bu ADSL ihalesi bitti mi? yani yatırımlar başladı mı?



D
21 yıl
Çavuş

nerde... 2 yıl sonra ancak hizmet başlar.



A
21 yıl
Çavuş

dün bizi telekom dan aramışlar ve sorular sormuşlar.

Ayda ne kadar internet için telefon parası ödüyorsunuz..
Aylık 50 milyon gibi bir sabit ücretle sınırsız internete bağlanmak istermisiniz..

Gibi sorular sormuşlar.. Herhalde bu ADSL den bizde yararlancaz. Artık dünyalı olmaya yaklaştık..:)

Birde Telsimin yeni kuracağı sistem (LMDS galiba) için lisans gerekiyor projelenmesi ihalesi falan.. belki bundada telekom durum bi daka ben yurdum insanını biraz kazıklayayım siz ondan sonra yaparsınız der ve biiz bi 3-5 yıl bekleriz. yada seçimler yaklaşırken bir kaç sosyete semtine kurarlar. burası türkiye.. uganda'da olsak daha iyi adamlarda internet falan yok böyle dertleri de yok..



B
21 yıl
Yüzbaşı

60,000 bin port bir büyük kentin ihtiyacını anca karşılar.bu ne saçmalık yaw.zaten doğru dürüst bişey yapsalar şaşardım.



C
21 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar portların çoğunu sanayi semtlerinin yakının daki merkewzlere vereceklermiş önce iş alemini internetlendireceklermiş alıyacağınız, nerden biliyosun derseniz ankara batıkentte oturuyorum önceden batıkentin hiç bir yerinde ADSL yoktu şimdi 354 ile başlayan telefonlara ADSL hizmeti veriliyor Nedeni mi 354 Batıkentin ve OSTİM in ortak numara başlangıcı eğer yakınınızda sanayi bölgesi varsa hemen başvurun :))) yoksa sanayiye taşının



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.