Sarımsaklıdaki lunaparkta Crazy Dance diye bir oyuncakta kaza olduğunu duydum bir arkadaştan.Sarımsaklı da ikamet eden arkadaşlardan doğruluğu konusunda bilgi alabilirmiyiz.Henüz internette bir bilgi bulamadım.2 tane yaralı varmış.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
kazada yaralanan abimle benim şuanda durumumuz iyi ama çok kötü günler ve ameliyatlar geçirdik allah bizi korudu bugün yaşıyosak şans eseri yaşıyoruz tek üzüldüğümüz şey insan hayatı çok ucuzmuş bizden hemen sonra alet tamir edilip 2 gün sonra aktiv hale geçmesi ve hiç kimsenin aramaması
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.