slmlar.sıstemımı upgrade etmek ıstıyorum su sıralar ona gore de bı ekran kartı alıcam halıyle.ekran kartı ıcın butcem 150-170ytl arası olucak buyuk ıhtımalle.bu fıyat aralıgında bana en faydalı olucak ekran kartı hangısı olur bırzda ılerıyı dusunerek?bıraz arastırdm aklım HD2600XT 256mb ddr3 veya 8600GT 256mb ddr3 arasında kaldı gıbı sızce hangısı daha performanslı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ekran kartı alacak arkadaşlara son zamanlarda herkesin tavsiyesi bekleyin yönünde oluyor. Bende aynı şeyi söylüyeyim. En azından 2 hafta daha bekle. Şu 4850 bi çıksın. Şu duruma göre fiyatlar baya bi değişecek. @ C@r@nthir dediği gibi o zaman belki 3870 bile alabilirsin o fiyata.
Ama bana kart acele lazım dersen de 150YTL ye alınabilecek en iyi kart 8600GTS derim.
HAFTAYA KADAR YENİ KARTLAR ÇIKAR AMA SEN Sapphire HD2600Pro 512 MB DDR2 PCI-E AL
Adam 150-170 YTL arasında olacak demiş. Kendince de araştırmış ve 2600XT ya da 8600GT demiş. Sen de adama DDR2 2600Pro öneriyorsun. Ben kesinlikle 2600Pro alma derim. Hele DDR2 herhangi bir kartı hiç alma. Ben hala 8600GTS öneriyorum. Fakat 2600XT alacak olursan da GDDR4 olan modellerini araştır onlardan al derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_master -- 19 Haziran 2008; 17:07:04 >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.