Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
1076
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ECS A780GM-A Black Series USB Driver Sorunu
M
18 yıl (388 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlarımın alma sorunlu kart ısrarlarına rağmen inatla aldığım ECS anakartımda çözemediğim bir sorunla karşı karşıyayım. Bu kartı HTPC makinamda kullanıyorum. HTPC sistemim için Philips SRM 5100 uzaktan kumandasını kullanıyorum. IR kumandanın USB Dongle ını driverini Vista otomatik olarak tanıyor ve yüklüyor. Ancak Bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda Device Managerda IR Driver yerine UNKNOWN USB DRIVER görünüyor ve uzaktan kumanda çalışmıyor. Vista açıkken Dongle ı çıkartıp tekrar taktığımda USB Driver tekrar yükleniyor. Yani uzaktan kumandayı kullanabilmem için her seferinde Dongle ı çıkartıp tekrar takmam gerekmekte. Daha önce Sapphire 690G kullanıyordum ve böyle bir sorunla karşılaşmadım. Çevremde bu kumandadan kullanan arkadaşlar var onlarda böyle bir sorun yaşamıyorlar. Bu ECS anakartın sorunu olduğu belli, yardım edebilecek arkadaş veya ECS yetkilisi varsa çok sevinirim.

Teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
18 yıl (388 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

M
18 yıl (388 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Up.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.