Evet arkadaşlar bu yaz çekilmez pc başında otura otura.Level kasmak lazım.Tekrar başlayacağım.Server önermenizi bekliyorum.Fakat ampul vakaları az olsun.Ytl ile item almayacağım.Zaten tanırsınız beni karşıyım ytl verenlere.Güzel bir server bekliyorum.
Dipnot = Ares,Dies,Cypher,Beramus,Xigenon Hariç.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Kardeş pw lerde işim olmaz zaman kaybı :) 72 level charım soyulunca üstüne fs çöpe gidince hevesim kalmamıştı fakat yeniden başlayacağım can sıkıntısı :)
24 Hazirana kadar beklersen yeni server açılıyor bence orda başla herkes 0 Yok ben beklemem diyosan da carnacta basla orda da henüz hiç 80lvl yok (bildiğim kadarıyla)
Dipnot = Ares,Dies,Cypher,Beramus,Xigenon Hariç.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.