Merhaba arkadaşlar, Deepfreezer'i kullanmasını biliyorum. Faronics DEEP FREEZ 6.0 kurdum. Ancak IKONU GORUNMUYOR. Kurarken şifre de sormadı, daha önce 4.20'yi kullanıyordum. Bir yakınımın bilgisayarı wista olduğu için 6.0 kurmak zorunda kaldım. Ama ne şifre sordu, ne de ikon var ortalıkta, hardiskin bütün bölmelerini dondurmuş.
Bir ton yol denedim, UNDEEPFREEZER falan kaldırmıyor, öyle regedit falanla da olmuyor. Bir çözüm bilen var mı acaba? Direkt C'den açmayı denedim, komut yardımıyla. Bunun ana dosyası C'deki Persi0.sys. Ama onu da sildim, yine de geri geliyor. Tıkanıp kaldım.
Deepfreezer'i kullanmasını biliyorum. Faronics DEEP FREEZ 6.0 kurdum.
Ancak IKONU GORUNMUYOR. Kurarken şifre de sormadı, daha önce 4.20'yi kullanıyordum.
Bir yakınımın bilgisayarı wista olduğu için 6.0 kurmak zorunda kaldım. Ama ne şifre sordu, ne de ikon var ortalıkta, hardiskin bütün bölmelerini dondurmuş.
Bir ton yol denedim, UNDEEPFREEZER falan kaldırmıyor, öyle regedit falanla da olmuyor.
Bir çözüm bilen var mı acaba?
Direkt C'den açmayı denedim, komut yardımıyla. Bunun ana dosyası C'deki Persi0.sys. Ama onu da sildim, yine de geri geliyor. Tıkanıp kaldım.
üçlü seçenek gelmiyor.
ikon görünmüyor.
Ctrl Alt Shift F6 fonksiyonu çalışmıyor
undeepfreezer 1.6'da işlevsiz.
Orijinal programı çalıştırınca önce programı disable yap diyor.
Pardon, Donanım'a yanlış yere yazmıştım, yeniden eklemek durumunda kaldım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.