Bu tür OBDII scannerlar sadece OBDII uyumlu araçlarda çalışır.yol bilgisayarı haricinde aracın belli başlı diğer sensör değerlerini ve motor arızalarını okuyabilirsiniz.(örneğin p0100 kütle hava akış devre arızası gibi.sensöre örnek,oksijen sensör voltajı ,devir saati,hız saati , barometre sensörü vb vb)Bu scannerlardan almak için ebay a ihtiyacınız yok,türkiyede üretilen ve tüm dünyaya satılan scannerlar da var. www.pilotteknoloji.com bu adresten o cihazı 250 ytl ye alabilirsiniz.
teşekkürler, firmaya e-mail gönderdim ve gerekli bilgileri istedim. Benim gibi son kullanıcıya hitap ediyorsa ve uygun fiyat alabilirsem neden olmasın.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.