PES5 i de live üzerinden çok oynadım ben bir arkadaşımı alıp aynı takımda olup maç yapabiliyorduk. Çokta eğlenceli oluyordu. Sonra PES6 da kaldırdılar. PES 2008 de mümkün mü peki bu?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
yapılıyor ama hadi gelde yap.slowmotion da oynuyorsun oyunu resmen.top bnde bir bakıyom rakibe geçmiş. edit:başlığı yanlış okumuşum.live da 2 ye 2 maç olmuyor sanırım.oyun başlarken joypad i istediğimiz takımın tarafında çekme ekranı gelmiyor. birebir yapabilsek ben onada razıyım.
ya hakkatten top ortasahada rakipteyken birden benim kalemde olyo sonra tekrar rakibe gidiyo tabi bende hamle yapamıyorum bu ne saçmalıktır diyecektimki sadece bende olmuyomus bu sorun heralde pes in lıve ında bi sorun var ya da 1024 bağlantı yavaş geliyo bu oyuna.
türkiyeden biriyle oynadığınızda hızda hiçbir azalma olmuyor.yanyana oynar gibi akıcı.O yüzden forumda oynayan arkadaşlarla oynamanızı tavsiye ederim.Birde iki kişi aynı takımda olma olayı belki iki farklı gamertag olmasıyla alakalıdır.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.