arkadaşlar celeron 2.0 işlemcili eski bir pc var.ben kullanmıyorum kardeşim kullanıyor fakat tabi sorunlar beni buluyor her zaman.biraz upgrade etmeyi düşünüyorum. P 4 3.0 ghz işlemci alacağım ve tabiki ram alacağım.şu an üzerinde 256 MB lık oem ram var.donanım haber ikinci el den bir adet daha 256 elexir ram aldım fakat ramlar birbirine uyum sağlamadı veya anakarttan problem çıktı.anakartım gigabyte 8pe800 845 chipset. ddr slotları 333 mhz ye kadar desteklediğini yazıyor.ddr 400 ram alsam sanırım problem yaşamam. şimdi kararsız kaldığım nokta işlemcimi alsam 1 gb rammi alsam diye düşünüyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.tekrar sorun yaşamayım diye netten almayacağım birde.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
şimdi kararsız kaldığım nokta işlemcimi alsam 1 gb rammi alsam diye düşünüyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.tekrar sorun yaşamayım diye netten almayacağım birde.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.