ekran kartının biosunu günceleyeyim derken kartın biosu uçtu arkadaşlar nasıl düzelticem bu sorunu? önce pcı bi ekran kartı alıcam sonra komutları filan bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
ATi ekran kartlarında bios güncellemesi yapmadım hiç ama, genelde kurtarma şu şekilde yapılır;pci ekran kartı takılır, bios updati nası yapıyorsanız aynı yöntem izlenilir,ama update edilcek bios olarak ekran kartınızın gerçek biosu kullanılır.Tabi siz sanırım back up almadınız.bu yüzden, internetten bulmanız gerekicek.
bütün bios yazma yollarını denedim her seferinde ROM NOT ERASED hatasını veriyo kafayı yiyecem bi yardımcı olun arkadaşlar ya.
Buradan kartın için olan bios u çek pci başka bir kartla aç bilgisayarı ve aynı siteden atiwinflash ile çektiğin bios u yazdır ve hiçbirzaman kartından başka bir modelin bios unu yükleme bu tip sorunlar ile karşılaşırsın zaten kartın 1900gt biraz oc ile pro olurdu gereği yoktu
pci-ex lerde yada x1900 serisinde sanırım tam bilmiyorum ama o taktik işe yaramıyo pci kart takıp kurtaramıyosun çünkü kartı görmüyo dostum tek çaren garanti benim x1950 pro dan aynı sorundan garantide hala:S
flashı atamamının sebebini dün akşma buldum biosta agp fast write seceneğini enable olması ama işin en kötü tarafı benim anakartımda bu seceneğin bulunmaması anakartım asus p4p800 se artık başka bi anakarta bunu deneyeceğim ozaman olucak galiba.
sorunu hallettim başka bi pcde agp fast write seceneğini disable yapıp başka bir pci vga kartla takıp x1950pro biosunu sorunsuzca x1950gt ye gönderdim şuan kartı x1950pro olarak tanıdı sorunsuz çalışıyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismo -- 14 Aralık 2007; 20:12:47 >