NTSC-J COD4 oyun sorunsuzca açılıyor. Hiç takılmadanda oynayabiliyorsunuz. Fakat oyun içinde yakın görüntüleri karanlık gösteriyor. Yakınlaştığım hiçbir cismin görüntüsünü göremiyorum. Uzak cisimlerde sorun yok. Bu sorun hakkında fikri olan varmı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Asker miyop olmuştur belki Umarım GPU'dan kaynaklanan bir sorun değildir. Hiç duymadım böyle bir sorunu o oyunla alakalı. Başka oyunlarda da benzer sorunlar oluyor mu?
Başka hiçbir oyunda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sadece oyun içinde yakın yerlerde görüntü kaarıyor. uzağı gayet iyi görüyor. Sanırım dvd den kaynaklanan bir sorun. Bazı dosyalar bozulmuş olabilir.
yada lcd monitörde oynuyorsan bu tür problemlerle karşılaşabilirsin.lcd ler siyaha karşı çok yetersiz. parlaklık ayarlarına bak. oyunun karanlık göstermesinin dvd den kaynaklanacağını sanmıyorum.
Diskten kaynaklanması imkansız. Texture'lar yüklenmiyor olsa tamam ama kontrast azlığının başka bir sebebi olabilir. Konsolu ne marka TV'ye bağlıyorsunuz? Gerçi TV görüntü ayarlarından olsa, diğer oyunlarda da sorun olurdu. Bir ihtimal oyunun görüntü ayarlarıyla alakalı olabilir. Enteresan bir sorun.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.