Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
398
Tıklama
0
Öne Çıkarma
1066 Mhz Ram Almak İstiyorum Tavsiyeniz ne olur
Y
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

GA-P35T-DQ6/GA-P35-DQ6
İşlemci E6850
DDR2 1066 Mhz Ram Almak İstiyorum Tavsiyeniz ne olur
Katkılarınızdan dolayı teşekkürler.



M
17 yıl
Binbaşı

A
17 yıl
Binbaşı

Merhaba arkadaşaım bence kaliteli bi mD9 800MHZ al. İstisnasız 2x1 gblik kit veye tek başına 1 GB lik tüm D) modülleri 1066 gönül rahatlığıyla çalıştırırsan. Ciddi tasarruf da yapmuş olursun. Zaten firmalar kendinden modlayıp yolluyorlar aynı ramleri. Hatta CPu Z de baktığın zaman PC6400 üzeri ramler yani 800mHZ üzeri ramleri PC6400 olarak gösteriyor. Cruciali ve Gskill i bu konuda özellikle tavsiye ederim. İyi forumlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
17 yıl
Yüzbaşı

OCZ Reaper 1066 serisini kullanıyorum RAM'in biri arızalandığı için tam test etme fırsatım olmadı ama ısı yönünden tavsiye ederim kasan güzel ve hava dolaşımın yeterli düzeydeyse bu RAM'i alıp biraz voltaj verip düşük zamanlamalarda kullanabilirsin.Normalde 1066 MHZ'de 5-5-5-15'te çalışıyor ama biraz voltajla bu zamanlamalar indirilebilir keşke test etme fırsatım olsaydı.Ancak şunu belirteyim 2 GB almıştım bir 2 GB daha sipariş verdim.

Sonuç olarak 1066 freakansında çalışan pek RAM yok ve bu RAM'ler hız aşırtılabilen RAM'ler donanimhaber'de bir video testi var orda da görürsün gayet iyi sünüyor.Isı borulu bir soğutma yapısına sahip olduğu için gerçekten ürün hakkını veriyor hatta su soğutma kiti takılı olan yine OCZ'nin FlexXLC serisi RAM'leri su soğutmayla soğuttukları halde sonuç gayet şaşırtıcı çıkmış ve 1066 Reaper serisi ısı ve performans testinde kendini kanıtlamış.Zaten beni de etkileyen bu olmuştu eski bilgisayarımda da OCZ kullandığım için OC performansını ve ısıya karşı dayanıklılığını biliyorum ve tavsiye ederim.

Tabi ''ben orta üst seviye bir RAM değilde üst seviye bir RAM almak istiyorum diyorsan GEIL 2GB 1000MHZ PC2 8000 RAM'leri tavsiye ederim şahsen benim RAM almaktaki önceliğim belleğin ne kadar voltajla ne kadar düşük zamanlamalarda çalışabildiğidir bu yönden Geil'i bir numara kabul edersen orta üst seviye ve makul fiyata OCZ kalıyor çünkü Geil'lein fiyatı yaklaşık 550 YTL civarı (2*1) kısacası DDR3 fiyatına sahipler nerdeyse.

Ancak son bir öneri yerinde olsam 800 Mhz'lik OCZ Reaper CL4 Heat-Pipe RAM'leri almanı tavsiye ederdim ben baştan 1066 almamış olsaydım 800'lük bu RAM'leri alır 1066'ya voltajla çekerdim ve gayet ekonomik olurdu tabi önceliğin frekans ise.

Yok benim önceliğim zamanlama diyorsan 1066'yı biraz voltajla düşük zamanlamalara çekebilirsin ve kafan rahat eder çünkü ısıya karşı dayanıklılar gerçekten.

Güzel bir sistem toplamışsınız hayırlı olur inşaAllah özellikle anakart tercihiniz.Bende Asus Maximus Formula var ve bu üçüncü Maximus Formula oldu birini kargo kaybetti (ÇALDI !!!) birini tornavida vakasıyla kaybettik ve bu üçüncüsünü de tüm bunların üstüne bir de RAM'im arızalandığı için zorlamıyorum ve alma sebebim zaten esneyebilen bir kart istememdi ve şimdi elim pek gitmiyor BIOS'a.En azından siz benim gibi yapmamış fiyatını hakeden ürünler almışsınız tekrar hayırlı olsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
17 yıl
Yüzbaşı

anakartın resmi sitesinde RAM uyumluluk dosyası var.(PDF uzantılı.)Ram almadan önce bu dosyadaki ürün kod numaraları ile alacak olduğun Ram kodlarını karşılaştırman gerekli.Benden sölemesi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Yardımlarınız ve görüşleriniz için tşk ler



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.