Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
727
Tıklama
0
Öne Çıkarma
RT-205 WİRELESS SORUNU ÖNEMLİ
P
18 yıl (333 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar exper notebook'um var.zyxell modemle internete sorunsuz bağlanıyor ağdaki kablosuz ağları bul dediğimde sorunsuz bi şekilde bağlantı yapıp bağlanıyor ancak airties rt 205 e gelince bu modem kendi kendine şifreleme yapıyor ağdaki kablosuz ağları bul dediğimde bulpuyor ancak ağ şifresi vs. dior.airties programını kurdum modemi bulamıyor notebookun wirelessi açık.kullanım klavuzunda şifreyi kendi belirler ve programda yazar dior ama program modemi bulamıyor.intel pro-line wireless programı modemi görüyor bağlandı yazıyor ama şifreleme olduğu için sayfa açmıyor.kabloda var onunla modeme hangi ayarlar yapmak gerekir bugüne kadar yüzlerce modem kurdum ancak böle bi sorunla ilk defa karşılaşıyorum wpa şifreleme wep şifreleme vs. şeçeceğim ancak modemi bulamıyor bu program yardım pls !!!

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.