Burada amaç önemli dersenki ben HTPC yapacağım oturma odasında HD görüntü aktaracağım film izleyeceğim seside ekran kartı üzerinden aktaracağım o zaman 2600 iyidir.
Ama amaç oyunsa ben 1950 derim.
Ayrıca gördüğüm bir konu AGP kartların Vista sürücülerinde problemler yaşanması.Elimde 1950 GT var. Vista ile yaşadığım sorunlar XP' ye geçince direkt çözüldü.Her ne kadar ekran kartı üretici firmaları AGP diye devam etsede Vista AGP sektörünü öldürecektir.Bu benim kendi şahsi görüşümdür.
Kenarda duran TI4600 AGP kartım Vista' da uyumsuzluk çıkarıyor.Driver desteği yok sadece 2d olarak kullanılabiliyor.Düşün artık.
komple sistem yenilemicem, sadece ekran kartımı sm3 bir ekran kartı ile upgrade edicem...Teşekürler şimdiden...
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.