bende xp karşımdaki arkadaşta mac bilgisayar mevcut. msn ile normal yazışma yapabiliyorken; web cam bağlantısında karşı taraf beni görebiliyor. ben göremiyorum. bağlantı kuruldu mesajı ve görüntü penceresi çıkıyor ancak pencere içi beyaz oluyor görüntü yok. kendi bilgisayarım ile (xp) başka xp yüklü pc ler ile sorunsuz webcam çalıştırabiliyorum. birden fazla xp yüklü pc, adsl aboneliği, modem denendi. hep aynı. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.