2001 Model Renault Clio 1.4 16 V RXT. 94.000 km de.Tüm bakımları yeni yapıldı.Triger komple set,V kayışı,ön fren disk ve balataları,ön aks körükleri,yağ,yağ filtresi,şanzıman yağı,polen filtresi,benzin filtresi,hava filtresi,ön farlar değişti.Sunroof ta arıza var motoru çalışıyor yalnız açılmıyor.Değişeni var arka bagaj kapağı,sağ arka çamurluk,sağ ön çamurluk.Arka kelebek camlarda hafif renkli güvenlik filmi var.Mtec super white beyaz ampuller yeni takıldı.Yakıt tüketimi ortalama 7.5 lt.Bridgestone B330 EVO lastikler.ABS,sürücü hava yastığı,yolcu hava yastığı,alarm,elektrikli ön camlar,manuel klima,ön sis lambaları,sunroof,alaşım jantlar,yükseklik ayarlı direksiyon,yol bilgisayarı,elektrikli ve ısıtmalı aynalar,immobilizer,merkezi kilit,fasılalı silecekler,geç sönen iç aydınlatma,tek dokunuşla açılabilen sol ön cam,isteyene ücreti karşılığında Sony CDX GT-414U CD-MP3 player.
13.500 YTL. İstanbul Avcılar.
Tel:0212 694 33 49 0535 488 17 73
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
13.500 YTL. İstanbul Avcılar.
Tel:0212 694 33 49
0535 488 17 73
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falmor -- 18 Ekim 2007; 19:44:58 >